Milla aduce sanatatea in fiecare casa! Bucura-te de gustul delicios al painii integrale din faina proaspata de cerale obtinuta in casa ta!
Milla Home este un aparat proiectat pentru nevoile tale avand o dimensiune redusa, pentru a nu iti ocupa mult spatiu din bucatarie, dar de o putere extraordinara!
Motorul electric macina cerealele folosindu-se de pietrele de moara din pietre minerale extrem de robuste si rezistente la uzura.
Cei 370W sunt suficienti pentru a face faina proaspata necesara pentru prepararea unei paini in doar cateva minute, chiar si atunci cand procesezi cereale dure.
Cu ajutorul morii de cereale Milla, puteti macina faina integrala din: grau, ovaz, secara, hrisca sau orice cereala.
Macinarea nautului solid, porumbului sau orezului este indicat sa se faca in 2 etape: in prima faza se macina boabele mari, iar a doua etapa este obtinerea finetei dorite de faina.
De asemenea, puteti macina cu succes cristale de sare sau condimente si ierburi bine uscate, singura conditie este ca produsele sa nu fie foarte uleioase, continutul de grasime ar trebui sa fie sub 6%.
De aceea, nu este recomandat sa macinati seminte de in, susan sau boabe de cacao
Moara funcționează cel mai bine cu cereale uscate (nu umede) și fără pietricele și fără pământ.
Dacă insa ați rulat din greșeală niște semințe umede sau grase, îndepărtați tot conținutul rezidual din pâlnie și turnați boabe de orez la măcinat. Boabele uscate și tari de orez vor curăța pietrele de măcinat și Milla va fi gata să măcine din nou făină proaspătă și sănătoasă.
Curatarea si intretinerea morii sunt la fel de simple! Nu este necesara dezasamblarea si curatarea acesteia dupa fiecare utilizare. Folositi intotdeauna faina proaspata si curata, obtinuta din cereale dorite! Banii investiti si timpul cheltuit pentru sanatatea ta sunt intotdeauna cea mai buna investite pe care o poti face pentru tine!
Informaţii generale:
- Poate procesa diferite timpuri de cereale: grâu, secară, secară albă, ovaz, orz, porumb, orez brun, mei, năut, hriscă, etc.
- Capacitatea de procesare este de 100 – 300 g /min şi depinde de de tipul de cereale şi de setarea de măcinare;
- Timpul continuu maxim de măcinare este de 20 min.
- Timpul minim de pauză între sesiunile de morărit este de 30 min, pentru a avea timp motorul să se răcească;
- În timpul măcinării asiguraţi-vă că făina curge liber prin canalul de scurgere;
- Pentru ajustarea grosimii de măcinare se prinde şurubul în dreptul gradaţiei care o dorim. Scala este de la fin ∙ la grosier • (de la stânga la dreapta);
- Ajustarea se poate face în trepte. Atentie! Pentru a folosi obţiunea fină este necesar să folosiţi boabe de cereale foarte uscate.
Oana T,
Foarte buna si foarte utila pentru cei care isi doresc sa isi pregatesaca singuri anumite amestecuri de faina. Recomand!
RaspundeA fost util acest review?
1 persoana a considerat acest review util!